Volgende openbare vergaderingen

Alle vergaderingen

Welkom op de raadpleegomgeving van de gemeente Zutendaal.

Hier kan je de agenda en de openbare beslissingen (verslagen) bekijken van de gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn. Je kan op deze webpagina eveneens de openbare besluiten van het college van burgemeester en schepenen, de burgemeester, het Vast Bureau en de voorzitter van het Vast Bureau raadplegen.

Agenda gemeenteraad en raad van maatschappelijk welzijn

Deze wordt steeds acht dagen voor de vergadering van de gemeenteraad of de raad van maatschappelijk welzijn bekend gemaakt.

Verslagen

Het verslag van de openbare vergaderingen (gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn) kan je pas raadplegen wanneer het goedgekeurd werd op de volgende vergadering. Wil je het verslag van de raden van januari lezen? Dan kan dit pas als de gemeenteraad van februari voorbij is.

Van het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau, de beslissingen van de burgemeester en de beslissingen van de voorzitter van het vast bureau wordt enkel een lijst van besluiten gepubliceerd, ten laatste 10 dagen na het nemen van de beslissing.

Hoe raadplegen?

Je kan op zoek gaan naar de verschillende documenten via twee manieren.

1)      Klik op de kalender en zoek op datum naar de gewenste documenten. Je kan zowel een maand als jaartal selecteren.

2)      Of typ je zoekterm in het kadertje rechtsboven en klik op het loepje. Je kan ook filteren door te klikken op het plus-knopje naast de zoekbalk.

Niet gevonden wat je zocht?
Enkel informatie die vatbaar is voor openbaarmaking is beschikbaar. Indien je het gewenste document niet terugvindt, kan je dit steeds opvragen via passieve openbaarheid van bestuur (zie http://www.zutendaal.be/openbaarheid-van-bestuur).

Klacht indienen?
Wil je een officiële klacht indienen? Dan kan je dit doen door een e-mail te sturen naar secretariaat@zutendaal.be. Het is van belang dat je een duidelijke omschrijving van je klacht geeft. Meer informatie vind je op http://www.zutendaal.be/nl/klachten.

De klachtenprocedure dient niet voor het melden van een gat in de weg, een defecte straatlamp, sluikstorten, zwerfvuil, overdreven snelheid, overlast allerlei... Hiervoor gebruik je het meldingsformulier op http://www.zutendaal.be/nl/meldingen.

Meer info?
Voor meer informatie of hulp kan je terecht op de dienst secretariaat via 089 62 94 33 of via secretariaat@zutendaal.be.